Σμίκρυνση μικρών χειλέων αιδοίου με Laser – Αιδοιοπλαστική

Η σμίκρυνση μικρών χειλέων αιδοίου με Laser η αλλιώς αιδοιοπλαστική είναι μία πρωτοποριακή επέμβαση που σκοπό έχει την αναδιαμόρφωση των χειλιών του αιδοίου. Οι λόγοι που μπορεί να οδηγήσουν μία γυναίκα σε αυτή τη διαδικασία είναι αισθητικοί η και λειτουργικοί. Ενάντια στην κοινή γνώμη, όπου πιστεύεται ότι υπερτερούν οι αισθητικοί λόγοι, η αιδοιοπλαστική βοηθά τις γυναίκες να έρθουν πιο κοντά με το σώμα τους και να νιώθουν πιο άνετα.

Ποιοι είναι λόγοι που μας οδηγούν στην αιδοιοπλαστική;

Το διαφορετικό μέγεθος των μικρών χειλιών της περιοχής μπορεί να προκαλέσει χαμηλή αυτοπεποίθηση και αρνητικά συναισθήματα. Μετά από αυτό το σημαντικό κομμάτι υπάρχουν και λειτουργικοί λόγοι όπως το ότι ο περίσσιος ιστός των υπερτροφικών χειλέων παρεμποδίζει τη γυναίκα στις καθημερινές δραστηριότητες. Μπορεί να την ταλαιπωρεί σε αθλητικές δραστηριότητες ή ακόμα και σε πιο απλές βασικές όπως το να κάτσει και να μη νιώθει δυσφορία. Είναι επιρρεπής σε φαγούρα και κολπίτιδες. Προκαλεί γενική δυσφορία καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ποια είναι τα αίτια της υπερτροφίας των χειλέων του αιδοίου;

Με την πάροδο του χρόνου τα χείλη του αιδοίου μπορούν να γίνουν υπερτροφικά λόγω διαφόρων αιτιών. Τέτοιες αιτίες είναι:

  • Η γενετική προδιάθεση
  • Η ηλικία
  • Ο τοκετός της εγκυμοσύνης

Η Σμίκρυνση μικρών χειλέων αιδοίου με Laser – Αιδοιοπλαστική τι οφέλη δίνει;

Βασικό στοιχείο που δίνει η αιδοιοπλαστική είναι η βελτίωση της εμφάνισης της περιοχής. Η γυναίκα ανακουφίζεται από οποιαδήποτε σωματική δυσφορία βοηθώντας να υπάρχει ισορροπία στην περιοχή και καλύτερη υγιεινή. Έτσι άμεσα η ποιότητα ζωής βελτιώνεται όπως και η ψυχολογία της γυναίκας.

Πως γίνεται η αιδοιοπλαστική;

Η θεραπεία μπορεί να πραγματοποιηθεί στο Ιατρείο με τη χρήση ειδικού Laser. Είναι απολύτως ασφαλής με άμεσα αποτελέσματα. Χρειάζεται μόνο τοπική αναισθησία στην περιοχή και με τη βοήθεια του λέιζερ αφαιρείται ο περίσσιος ιστός. Με αυτό τον τρόπο τα μικρά χείλη επανέρχονται στη σωστή ανατομική τους θέση και παίρνουν την επιθυμητή μορφή.

Ποια είναι η διαδικασία της αποθεραπείας για την αιδιοπλαστικη;

Αμέσως μετά την επέμβαση η ασθενής ενδέχεται να νιώσει ελαφρά ενόχληση. Μπορεί να αντιμετωπιστεί με απλά παυσίπονα. Τις πρώτες ημέρες η γυναίκα μπορεί να φοράει άνετα ρούχα και εσώρουχα όπου βοηθούν στην ανακούφιση της περιοχής. Επίσης, συνιστάται χαλάρωση για τουλάχιστον δύο ημέρες για να μπορέσει να αναρρώσει περιοχή. Απαγορεύεται να βραχεί η περιοχή για τουλάχιστον 24 ώρες καθώς και η έντονη σωματική άσκηση ή σεξουαλική επαφή για μερικές εβδομάδες μετά την επέμβαση.

Πότε είναι ορατά τα αποτελέσματα της αιδοιοπλαστικής;

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και ακόμη πιο ορατά όσο επουλώνει η περιοχή. Με την πλήρη επούλωση αποκαλύπτεται μία ομοιόμορφη αισθητική εικόνα συμμετρίας.

Η κάθε Γυναίκα που απευθύνεται σε εμάς ολοκληρώνοντας τη συνάντηση μας θα είναι πλήρως ενημερωμένη με απλούς, κατανοητούς όρους και σχεδιαγράμματα σχετικά με το θέμα υγείας που μας εμπιστεύτηκε, καθώς επίσης και για τις διαθέσιμες επιλογές και τα επόμενα βήματα που απαιτούνται.