Λεύκανση Αιδοίου Με Laser

Η λεύκανση αιδοίου με Laser είναι μια απλή και γρήγορη θεραπεία που σκοπό έχει την ανανέωση της εμφάνισης των έξω γεννητικών οργάνων της γυναίκας με απόλυτη ασφάλεια. Η εμφάνιση της περιοχής μπορεί να επηρεάζει τη γυναίκα ψυχολογικά και να δημιουργήσει θέμα στη σεξουαλική της ζωή. Η λεύκανση δίνει τη λύση με τη μείωση ή την εξαφάνιση του σκούρου χρώματος στη γεννητική περιοχή της γυναίκας. Το αποτέλεσμα που δίνει η λεύκανση αιδοίου είναι μια πιο νεανική όψη και αναπτέρωση της αυτοπεποίθησης.

Ποια είναι τα αίτια της σκούρας απόχρωσης του αιδοίου;

Η σταδιακή υπερμελάγχρωση του αιδοίου έχει αρκετούς παράγοντες για την εμφάνιση της. Τέτοιοι παράγοντες μπορεί να είναι:

  • Ορμονικές αλλαγές
  • Γονιδιακά αίτια
  • Ηλικία
  • Το συχνό τρίψιμο στην περιοχή
  • Τα στενά ρούχα

Ποια είναι η διαδικασία της λεύκανσης αιδοίου με Laser;

Η διαδικασία της λεύκανσης αιδοίου γίνεται γρήγορα και ανώδυνα στο ιατρείο. Με τη βοήθεια του ειδικού laser αφαιρούνται τα στρώματα μελανίνης στην περιοχή και τα νέα κύτταρα παίρνουν τη θέση τους. Μπορούμε να έχουμε επιθυμητά αποτελέσματα σε μόνο μία συνεδρία που διαρκεί 20 με 30 λεπτά. Μετά τη θεραπεία η γυναίκα μπορεί να επιστρέψει άμεσα στην καθημερινότητά της με νέα αυτοπεποίθηση. Για την αποθεραπεία προτείνουμε την επάλειψη ενυδατικής κρέμας στην περιοχή.

Λεύκανση αιδοίου με Laser, ποια είναι τα οφέλη;

Τα οφέλη είναι πολλά και όλα μαζί βοηθούν η γυναίκα να έχει μία καλύτερη αυτοπεποίθηση. Η γυναίκα που θα αποφασίσει να κάνει τη θεραπεία δίνει ως πρώτη προτεραιότητα τον εαυτό της μιας και θα μπορεί να απολαμβάνει καλύτερα την ερωτική επαφή. Σε περίπτωση που είναι αλλεργικη σε λευκαντικά προϊόντα το laser είναι ιδανική εναλλακτική. Επίσης, τα λευκαντικά προϊόντα μπορεί να περιέχουν συστατικά τα οποία να είναι άγνωστης προέλευσης και να επηρεάσουν την ισορροπία της περιοχής. Τέλος, είναι απολύτως ασφαλής θεραπεία μη επεμβατική και ανώδυνη έτσι το μόνο που μένει είναι το ιδανικό αποτέλεσμα για την ίδια.

Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα;

Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα και εντυπωσιακά όπως και η επαναφορά της νεανικής όψης της περιοχής.

Η κάθε Γυναίκα που απευθύνεται σε εμάς ολοκληρώνοντας τη συνάντηση μας θα είναι πλήρως ενημερωμένη με απλούς, κατανοητούς όρους και σχεδιαγράμματα σχετικά με το θέμα υγείας που μας εμπιστεύτηκε, καθώς επίσης και για τις διαθέσιμες επιλογές και τα επόμενα βήματα που απαιτούνται.