Χειλεοπλαστική

Η επέμβαση της χειλεοπλαστικής έχει ως στόχο τη βελτίωση της εμφάνισης των μικρών και μεγάλων χειλέων των γεννητικών οργάνων της γυναίκας. Η χειλεοπλαστική ή αιδοιοπλαστική μπορεί να πραγματοποιηθεί με σκοπό τη μείωση του όγκου των μικρών ή και μεγάλων χειλέων του αιδοίου λόγω του ευμεγέθους σχήματος τους. Η υπερτροφία τους μπορεί να οφείλεται σε συγγενή αίτια ή σε αύξηση του όγκου μετά την εγκυμοσύνη και τον τοκετό. Η επέμβαση αφορά και τη μεγέθυνση των μεγάλων χειλέων του αιδοίου, η οποία επισυμβαίνει λόγω ατροφίας.

Η μείωση της αισθητικότητας και η έλλειψη ικανοποίησης κατά τη σεξουαλική επαφή, οι χρόνιοι ερεθισμοί συνήθως από τριβή, η αλλαγή τρόπου ζωής αποτελούν μερικούς από τους πολυάριθμους λόγους της αυξανόμενης ζήτησης της επέμβασης. 

Χειλεοπλαστικη Μικρών Χειλέων Αιδοίου

Η χειλεοπλαστική Μικρών Χειλέων Αιδοίου αποτελεί μια όλο και πιο δημοφιλής διαδικασία με υψηλά ποσοστά ικανοποίησης. Διορθώνει τις δυσμορφίες και ασυμμετρίες των μικρών χειλιών του αιδοίου, το σχήμα του εφηβαίου και αφορά στις γυναίκες οποιασδήποτε ηλικίας που επιθυμούν, για λόγους λειτουργικούς ή αισθητικούς, να διορθώσουν τα ασύμμετρα χείλη του αιδοίου ή να βελτιώσουν την εικόνα του εφηβαίου γενικά. 

Χειλεοπλαστική γεννητικών οργάνων

Στόχος για την  χειλεοπλαστική γεννητικών οργάνων είναι η βελτίωση της εμφάνισης των μικρών ή των μεγάλων χειλέων. Εκτός από την αισθητική άποψη ή τους ψυχολογικούς λόγους υπάρχουν και λειτουργικοί λόγοι που οδηγούν όλο και περισσότερες γυναίκες στην χειλεοπλαστική γεννητικών οργάνων. Μπορεί να γίνει σμίκρυνση των χειλέων, αύξηση των μεγάλων χειλέων και θεραπεία ατροφίας και δυσπαρεύνιας με αυτόλογο λίπος ή έγχυση υαλουρονικού οξέος και ενίσχυση του σημείου G.