Dr. ΜΑΝΩΛΗΣ ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗΣ

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ

Ας γνωριστούμε

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 1981. Απέκτησε τον τίτλο ειδικότητας στην μαιευτική και γυναικολογία το 1990 υπηρετώντας σε πανεπιστημιακές κλινικές της Αθήνας και της Αλεξανδρούπολης.

Υποψήφιος διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, με πλούσια εμπειρία στην λαπαροσκοπική και υστεροσκοπική χειρουργική, υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, εξωματική γονιμοποίηση, κολποσκόπηση-παθολογία τραχήλου και μαιευτική και γυναικολογική υπερηχοτομογραφία.

Συμμετοχή σε πολλά συνέδρια ελληνικά και διεθνή και συγγραφή ικανού αριθμού δημοσιεύσεων σε έγκυρα ελληνικά και ξένα ιατρικά περιοδικά. Από το 1990 στο μαιευτήριο Μητέρα και εν συνεχεία από το 1996 στο μαιευτήριο ΙΑΣΩ έχει διεκπεραιώσει πολλές χιλάδες τοκετούς με ιδιαίτερη έμφαση στη διενέργεια φυσιολογικού τοκετού κάτω από καρδιοτομογραφικό έλεγχο.

Ανθρώπινες ιστορίες

Τρίτη ξημερώματα 30 Δεκεμβρίου. Έξω το κρύο είναι τσουχτερό και χιονίζει. Εγώ έγκυος 7μιση μηνών στο 1ο μωράκι μας, τρομοκρατημένη γιατί έχασα ξαφνικά πολύ αμνοιακό υγρό. Με την γιατρό μου αποκλεισμένη στα χιόνια, ανησύχησα για λίγο αλλά εκείνη φρόντισε άμεσα να με ανέλαβει ο Μαιευτήρας Μανώλης Δουλγεράκης. Όσο και αν φαίνετε περίεργο, δεν νιώθω άνετα με άνδρα γυναικολόγο ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΕΞΑΙΡΕΣΗ τον γιατρό Μανώλη Δουλγεράκη. Όταν τον γνώρισα και άρχισε να μου εξηγεί την κατάσταση ανθρώπινα, αναλυτικά, επιστημονικά αλλά με απλούς κατανοητούς όρους, αμέσως ένιωσα ήρεμη, ενημερωμένη και ανακουφισμένη που τον είχα δίπλα μου. Η ανταπόκριση του στη διεξαγωγή όλων των απαιτούμενων εξετάσεων για την ολοκληρωμένη αξιολόγηση της κατάστασης, τόσο της δικής μου όσο και του μωρού ήταν άμεση. Αυτό το με έκανε να νιώσω ασφάλεια, τον εμπιστεύτηκα και σε λίγο κρατούσα στην αγκαλιά μου το μωράκι μου…

Επιστημονικές Συμμετοχές

* Μέλος της Ελληνικής Μαιευτικής Γυναικολογικής Εταιρείας (ΕΜΓΕ)
* Ενεργό Μέλος της Εταιρείας Γυναικολογικής Ενδοσκόπησης (EEGE)
* Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Υπερήχων (HSOG)

Ο τρόπος που δουλεύω

Στο επίκεντρο της επίσκεψης της γυναίκας στο ιατρείο μου είναι η παροχή εξατομικευμένης διάγνωσης με διαγνωστικό εξοπλισμό σύγχρονης τεχνολογίας τελευταίας γενιάς και ολοκληρωμένης λύσης στο πρόβλημα γυναικολογικής υγείας που την απασχολεί. Ενημερώνεται αναλυτικά για τις επιλογές που είναι διαθέσιμες όσον αφορά το προσωπικό της πρόβλημα υγείας και μαζί επιλέγουμε την καταλληλότερη αγωγή για εκείνη βάση των δικών της προσωπικών αναγκών στη καθημερινότητα της.

Άλλα ενδιαφέροντα

* Αγαπά το τέννις
* Κρατά τη φόρμα του με τη πεζοπορία
* Είναι λάτρης του χειμερινού σκι

Dr. Μανώλης Δουλγεράκης Γυναικολόγος Λαπαροσκόπος Χειρουργός
  • Μεγάλη εμπειρία σε αντιμετώπιση κυήσεων υψηλού κινδύνου.
  • Ιδιαίτερη έμφαση στη διενέργεια φυσιολογικού τοκετού
  • Υποστηρικτής της διενέργειας φυσιολογικού τοκετού μετά από καισαρική τομή
  • Εκτενή εμπειρία στη Εξωσωματική Γονιμοποίηση
  • Πιστοποιημένο Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Παθολογίας Τραχήλου & Κολποσκόπησης (HSCCP)
  • Πιστοποιημένο Μέλος της Ελληνικής Μαιευτικής & Γυναικολογικής Εταιρείας (HSOG)

Θα χαρώ να σε γνωρίσω και να απαντήσω στις απορίες σου

Παροχή Υψηλών Προδιαγραφών Ιατρική Φροντίδα με Διακριτικότητα, Ευαισθησία, Ανθρωπιά.